Een gezegend 2020!

Wij wensen alle mannen van Genemuiden en omstreken een gezegend 2020 toe. Laat het een jaar zijn waarin je de juiste keuzes maakt en jouw goede voornemens naleeft.

Misschien heb jij wel helemaal geen goede voornemens omdat je jouw leven op orde hebt. Maar is dat zo? Je hebt een goede baan, mooi huis, een lieve vrouw en een mooi gezin. Allemaal belangrijke dingen die ons heel gelukkig kunnen maken. En toch, diep van binnen, knaagt er iets. Je bent niet volledig in balans. Stel jezelf de vraag: “Hoe zit het met mijn relatie met Jezus?” Mag Hij ook (al) delen in jouw levensgeluk? Of klop je alleen bij Hem aan als het tegen zit? Betrek je Hem elke dag in jouw leven? Mag Hij samen met jou optrekken? Zo maar wat vragen aan het begin van het nieuwe jaar. Misschien heb je nu alsnog een goed voornemen voor 2020… ;).

Hoe gaaf zou het zijn dat je vandaag de keuze maakt om Jezus toe te laten in jouw leven en Hem voortaan in alles te betrekken. Hoe je dat doet? Wij willen jou hier graag handvatten voor geven.

geef je op voor het event van vrijdag 24 januari en laat je verrassen.

Wim Hoddenbagh hoopt ons deze avond te inspireren aan de hand van het thema ‘dromen van een nieuw begin’. Deze avond zou zo maar eens een écht nieuw begin voor jou kunnen zijn. Ga je de uitdaging aan?


«