Wat hebben we weer een mooi avond gehad!Maar liefst 94 mannen waren aanwezig in de showroom van Gelasta waar we dit keer te gast waren.

Legerpredikant P. van Duijvenboden heeft ons meegenomen ‘Op Missie’ en ons een inkijkje gegeven in zijn werk als legerpredikant tijdens uitzendingen. We mochten leerzame lessen ontvangen over hoe ook wij op onze manier ‘pastoraat’ kunnen verlenen en dat het belangrijk is om tijd voor de ander te nemen, oprechte belangstelling te tonen en bovenal om niet te oordelen. Met name het niet oordelen is erg herkenbaar. Hoe makkelijk hebben wij niet direct ons oordeel klaar over de ander als we met iemand in gesprek zijn! Hierover is nog lang nagepraat door de mannen na afloop van het programma.

Het was een mooie afsluiting van het eerste jaar van Hart voor Hem. Als organisatie zijn we dankbaar dat alle events zo goed bezocht zijn. Het geeft aan dat er behoefte is aan momenten van ontmoeting en kameraadschap in een ongedwongen setting, waarin mannen elkaar spreken, bemoedigen en versterken in het geloof.